Call Center: 93 628 54 25

El candidat a la presidència s’ha reunit aquest matí amb Thomas Bach, president del Comitè Olímpic Internacional (COI)

Carles Tusquets s’ha reunit aquest matí amb Thomas Bach, president del Comitè Olímpic Internacional (COI). El candidat a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona ha assegurat a Bach que si guanya les eleccions i és escollit president, la Cambra donarà total suport i lluitarà per la candidatura de Barcelona-Pirineus pels Jocs Olímpics d’Hivern de 2030. A la trobada que han mantingut, Tusquets ha comunicat al president del COI el seu compromís per aconseguir que Barcelona-Pirineus esdevingui la capital mundial dels esports d’hivern durant l’any 2030. Bach li ha manifestat el seu acord perquè creu imprescindible la implicació de la societat civil en una candidatura olímpica.

També han comentat la coincidència que tenen tots dos en reafirmar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que coincideixen a l’agenda de 2030, també any olímpic.

El passat 8 d’octubre es va fer públic un informe tècnic que assegurava que la candidatura Barcelona-Pirineus reunia les condicions favorables per celebrar els JJOO, especialment pel que fa a infraestructures. Així mateix, l’informe ressaltava el gran potencial que tenen, tant els Pirineus com Barcelona, per acollir uns Jocs Olímpics d’Hivern, segons els criteris de sostenibilitat marcats pel COI.